Naujienos
2013-05-14
Jau 11-tas „Jaunųjų talentų“ konkursas – paskatinimas talentingiems moksleiviams

Jau vienuoliktus metus iš eilės...

Plačiau...

Jūsų el. pašto adresas

Forumas
maxima raseiniuose
boruze
2012 Bir 13, 21:39
Pranešimas #1
Pranešti apie netinkamą komentarą
boruze
2012 Bir 13, 21:39

kada bus atidaryta Maxima Raseiniuose?Noreciau ten pereiti dirbti-dabar dirbu Kaune Maximoje,nes keliuosi gyventi ten?
-----------------------------------
rama
2012 Bir 14, 10:09
Pranešimas #2
rama
2012 Bir 14, 10:09

birzelio 22 diena, bent jau taip skelbta buvo, bet...tavo vietoje geriau pasilikciau Kaune, o nelysciau cia i kaima :lol:
MAXIMA
2012 Bir 15, 10:20
Pranešimas #3
MAXIMA
2012 Bir 15, 10:20

Sveiki,
kreipkitė į personalo skyrių ir nurodykite, kad norite pereiti. Ten Jums suteiks informacijos apie laisvas darbo vietas.
Kontaktus rasite čia http://www.maxima.lt/karjera/personalo-atranku-skyriaus-kontaktai/

Parduotuvė Raseiniuose atsidaro jau kitą savaitę.
MAXIMA X, MAXIMAXX, MAXIMA XXX
etydo
2012 Bir 25, 13:50
Pranešimas #4
etydo
2012 Bir 25, 13:50

Uzejau inaujaja nuostabviaja Raseiniu maxima ir buvau isprasyta lauk, del to, kad ant ranku nesiausi nei pusantro kilogramo nesverianti suneli. Pasidere idomu del ko, nes ant duru jokiu perspejanciu zenklu nera, o ir anksciau nera kile panasiu problemu nei kitose Lietuvos parduotuvese, nei uzsienyje, bet matyt, si Maxima ypatinga.... Keista, gal girti zmones slapiom kelnem cia sutinkami labai siltai, o as buvau isvaryta, nors mano sunelis net nebuvo ant zemes padetas. Dabar pradedu svarstyti ar nuejus i parduotuve su savo naujagymiu vaiku nebusiu taip pat isvaryta lauk. Ir nors prekiu pasirinkimas parduotuveje tikrai didelis imu manyti, kad geriau eiti i mazesne parduotue is kurios lauk niekas neisvaro....
JuliusVil
2012 Bir 26, 01:25
Pranešimas #5
JuliusVil
2012 Bir 26, 01:25

Šunis draudžiama vesti į bet kuriuos prekybos centrus. Turėtumėte tą žinoti. Nemanau, kad lipdukų reikia norint apsaugoti kitus žmones nuo gyvūnų.
MAXIMA
2012 Bir 26, 08:48
Pranešimas #6
MAXIMA
2012 Bir 26, 08:48

etydo rašė:
Uzejau inaujaja nuostabviaja Raseiniu maxima ir buvau isprasyta lauk, del to, kad ant ranku nesiausi nei pusantro kilogramo nesverianti suneli. Pasidere idomu del ko, nes ant duru jokiu perspejanciu zenklu nera, o ir anksciau nera kile panasiu problemu nei kitose Lietuvos parduotuvese, nei uzsienyje, bet matyt, si Maxima ypatinga.... Keista, gal girti zmones slapiom kelnem cia sutinkami labai siltai, o as buvau isvaryta, nors mano sunelis net nebuvo ant zemes padetas. Dabar pradedu svarstyti ar nuejus i parduotuve su savo naujagymiu vaiku nebusiu taip pat isvaryta lauk. Ir nors prekiu pasirinkimas parduotuveje tikrai didelis imu manyti, kad geriau eiti i mazesne parduotue is kurios lauk niekas neisvaro....

Laba diena,
tikrai labai nemaloni situacija, labai atsiprašome jeigu sukėlėlme nepatogumų, bet parduotuviės taisyklės draudžia į parduotuvę eiti su šunimis ar kitais gyvūnais. Įspėjamasis lipdukas tikrai yra ant įėjimo durų.
Tokios taisyklės nustatytos rūpinantis žmonių saugumu, švara ir tvarka parduotuvėje.
MAXIMA X, MAXIMAXX, MAXIMA XXX
gymka
2012 Bir 26, 12:20
Pranešimas #7
gymka
2012 Bir 26, 12:20

etydo rašė:
Dabar pradedu svarstyti ar nuejus i parduotuve su savo naujagymiu vaiku nebusiu taip pat isvaryta lauk.
jums su galva viskas gerai? šunį lyginat su vaiku...
„Kvailam gimti ne sarmata. Tik mirti kvailam gėda.“ E. M. Remarkas
Atviram protui - atviras kodas

Prisijungti
Užmiršote slaptažodį?

Dar nesi registruotas vartotojas?

Registruokis dabar

Įvertink

Patiko: 327
Nepatiko: 131
Susipažinkite: egzotiniai vaisiai ir daržovės

Egzotiniai vaisiai ir daržovės