LijanaLijana
2011 Grd 08, 17:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
LijanaLijana
2011 Grd 08, 17:07
Laba diena. Pasižiūrėjau jūsų forumą, baisu. Kasininkė susiraukusi nepatenkinta tas negerai, anas negerai, o gal jūs pirkėjai esate kažkokie netokie? Juk ir jums būna neta diena, jūs ir patys ant darbuotojų išsiliejate, ne kiekvieną kartą juos galima pateisinti, bet būkit ir jūs ŽMONĖS. Būna visokių juk situacijų. Man toks jausmas susidaro, kad Maxima šį forumą sukūrė, kad visas savo darbuotojų nuodėmes sužinotų, nors nuodėmė nuodėmei nelygu. Aš esu vienos iš Klaipėdos Maximos pirkėjų ir į šį forumą užsukau apginti Klaipėdos Maximos Šilutės pl. 68 darbuotojų. Gal labiau pabrėžčiau kasininkus. Esu pasibaisėjusi paskutine 11 taros kasa, siaubas !!! Ten kasininkės susitraukusios sušalusios sėdi, vėjas plaukus kedena, o jums ar rūpi jų sveikata? Mes pirkėjai, tiesiog esame pakraupę, toks jausmas, kad ten lauko prekyba vyksta. Kaip galima dirbti tokiomis sąlygomis? Nejau nėra jokių išeičių? Nejau jums nerūpi jūsų darbuotojai? O gal jūs nesate informuoti apie šią problemą? Mums pirkėjams šalta ten eilėje stovėti. O ką jau kalbėti apie vargšę kasininkę, kuri visą dieną ten šąla.
-----------------------------------