Naujienos
2013-05-14
Jau 11-tas „Jaunųjų talentų“ konkursas – paskatinimas talentingiems moksleiviams

Jau vienuoliktus metus iš eilės...

Plačiau...

Jūsų el. pašto adresas

Forumas
Ar kam nors rūpi maximos darbuotojai?
LijanaLijana
2011 Grd 08, 17:07
Pranešimas #1
Pranešti apie netinkamą komentarą
LijanaLijana
2011 Grd 08, 17:07

Laba diena. Pasižiūrėjau jūsų forumą, baisu. Kasininkė susiraukusi nepatenkinta tas negerai, anas negerai, o gal jūs pirkėjai esate kažkokie netokie? Juk ir jums būna neta diena, jūs ir patys ant darbuotojų išsiliejate, ne kiekvieną kartą juos galima pateisinti, bet būkit ir jūs ŽMONĖS. Būna visokių juk situacijų. Man toks jausmas susidaro, kad Maxima šį forumą sukūrė, kad visas savo darbuotojų nuodėmes sužinotų, nors nuodėmė nuodėmei nelygu. Aš esu vienos iš Klaipėdos Maximos pirkėjų ir į šį forumą užsukau apginti Klaipėdos Maximos Šilutės pl. 68 darbuotojų. Gal labiau pabrėžčiau kasininkus. Esu pasibaisėjusi paskutine 11 taros kasa, siaubas !!! Ten kasininkės susitraukusios sušalusios sėdi, vėjas plaukus kedena, o jums ar rūpi jų sveikata? Mes pirkėjai, tiesiog esame pakraupę, toks jausmas, kad ten lauko prekyba vyksta. Kaip galima dirbti tokiomis sąlygomis? Nejau nėra jokių išeičių? Nejau jums nerūpi jūsų darbuotojai? O gal jūs nesate informuoti apie šią problemą? Mums pirkėjams šalta ten eilėje stovėti. O ką jau kalbėti apie vargšę kasininkę, kuri visą dieną ten šąla.
-----------------------------------
gymka
2011 Grd 09, 11:14
Pranešimas #2
gymka
2011 Grd 09, 11:14

tokiuose forumuose išprusę žmonės nesilanko(bent jau nerašo), o tie išprusę kurie lankosi leidžia sau rašyt kaip plebėjams, juk čia internetas, aš anonimas.
kitas aspektas, neminėsiu konkrečiai, bet yra toks puslapis kuriame visi skundžiasi viskuo, paskaičius tuos skundus labai gerai matosi koks kontingentas rašo internete, pvz. "atėjau į parduotuvę, pribėgo apsauga, pradėjo daužyt mane. mane nėščia draugė puolė gelbėt mane, tai ir ją suspardė, visi lankytojai tik žiūrėjo ir niekam nieks nerūpėjo"
„Kvailam gimti ne sarmata. Tik mirti kvailam gėda.“ E. M. Remarkas
Atviram protui - atviras kodas
Marius
2011 Grd 12, 12:55
Pranešimas #3
Marius
2011 Grd 12, 12:55

Maxima darbuotojai rupi Kubiliui :)
*IMHO*
MAXIMA
2011 Grd 16, 17:17
Pranešimas #4
MAXIMA
2011 Grd 16, 17:17

Ačiū Jums už pastebėjimus ir informaciją, kiekvieno kliento nuomonė mums yra svarbi. Mes savo ruožtų būtinai informuosime atsakingus asmenis ir pasistengsime daugiau dėmesio skirti mūsų darbuotojų, tame tarpe kasininkų, gerbūviui.
Forumas sukurtas tikrai NE tam, kad sužinoti darbuotojų nuodėmes. Forumas sukurtas tam, kad gautumėme daugiau informacijos apie tai, ką galima keisti parduotuvėse ir kas aktualu mūsų pirkėjams. Visa gauta informacija padeda mums tobulėti kaip parduotuvei, kaip įmonei, kaip darbdaviui.
Šiame forume laisvai gali pasisakyti tiek darbuotojai, tiek pirkėjai ir visų nuomonė vienodai svarbi.
MAXIMA X, MAXIMAXX, MAXIMA XXX
LijanaLijana
2011 Grd 16, 23:16
Pranešimas #5
LijanaLijana
2011 Grd 16, 23:16

Dėkoju už pastebėjimus :-)
natalja
2011 Grd 17, 15:04
Pranešimas #6
natalja
2011 Grd 17, 15:04

Laba diena as esu viena is maximu darbuotaju.As noreciau kreiptis tokiu klasimu;kas leidzia muzika?kas isrenka dainas?As suprantu pirkejai ateina i parduotuve 5 - 20 min ir jie gal nelabai kreipia demesi i dainas,kurie gruoja.As dirbu 12 valandu per diena ir klausau tas pacias dainas kelis kartus, kartais tiesiog negirdi dainu ,nes labai uzsemes darbu, bet vistiek ...girdejau, kad kadaise grodavo radijo.Mano galva ,jei dabar leistumet radijo butu noustabu zmogus ,kuris dirba 4 dienas po 12 valandu jis nemato pasualio ateina pvz. 10 h ir iseina 22h.Klausomas radio dar galim isgirst naujienu .Aciu jei i tai atkreipsit demesi:)
JuliusVil
2011 Grd 17, 16:22
Pranešimas #7
JuliusVil
2011 Grd 17, 16:22

natalja rašė:
Laba diena as esu viena is maximu darbuotaju.As noreciau kreiptis tokiu klasimu;kas leidzia muzika?kas isrenka dainas?As suprantu pirkejai ateina i parduotuve 5 - 20 min ir jie gal nelabai kreipia demesi i dainas,kurie gruoja.As dirbu 12 valandu per diena ir klausau tas pacias dainas kelis kartus, kartais tiesiog negirdi dainu ,nes labai uzsemes darbu, bet vistiek ...girdejau, kad kadaise grodavo radijo.Mano galva ,jei dabar leistumet radijo butu noustabu zmogus ,kuris dirba 4 dienas po 12 valandu jis nemato pasualio ateina pvz. 10 h ir iseina 22h.Klausomas radio dar galim isgirst naujienu .Aciu jei i tai atkreipsit demesi:)

Darbuotojai, kurie ilgą laiką pradirbę Maximoje, jau net nekreipia dėmesio į tą muziką. Patarčiau ir jums prie to priprasti. Darbe svarbiausia ne muzikos klausymasis.
MAXIMA
2011 Grd 20, 09:57
Pranešimas #8
MAXIMA
2011 Grd 20, 09:57

natalja rašė:

Deja leisti radijo stoties negalime, bet perduosiu Jūsų komentarą žmogui, kuris išrenka muziką :)
henrikas
2011 Grd 21, 15:23
Pranešimas #9
henrikas
2011 Grd 21, 15:23

Laba diena,labai puikia tema užmačiau užėjęs. Tikrai, ar kam nors rūpi maximos darbuotojai? Kiekvienais metais pasizvalgau iki kelintos valandos per šventes dirbs musų parduotuvėles. Kodėl šiemet dar nemačiau trumpesniu darbo valandu? Ar jau jūsų parduotuvėje dirbantys žmones, jeigu juos zmonem laikot negali nei prie svenciu stalo su šeimom pasėdėti? Jau zmogiskumas lygus 0!
MAXIMA
2011 Grd 22, 09:43
Pranešimas #10
MAXIMA
2011 Grd 22, 09:43

henrikas rašė:
Laba diena,labai puikia tema užmačiau užėjęs. Tikrai, ar kam nors rūpi maximos darbuotojai? Kiekvienais metais pasizvalgau iki kelintos valandos per šventes dirbs musų parduotuvėles. Kodėl šiemet dar nemačiau trumpesniu darbo valandu? Ar jau jūsų parduotuvėje dirbantys žmones, jeigu juos zmonem laikot negali nei prie svenciu stalo su šeimom pasėdėti? Jau zmogiskumas lygus 0!

Parduotuvių darbo laikas per Kalėdas yra trumpinamas
http://www.maxima.lt/news/398/45/Parduotuviu-darbo-laikas-sventiniu-periodu/
Puslapis 1 iš 12    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Kitas puslapis »

Prisijungti
Užmiršote slaptažodį?

Dar nesi registruotas vartotojas?

Registruokis dabar

Įvertink

Patiko: 328
Nepatiko: 132