Naujienos
2013-05-21
MAXIMA geriausią reputaciją turinčia įmone pripažinta trečius metus iš eilės

2013 m. pavasarį vykdytos reprezentatyvios apklausos metu Lietuvos...

Plačiau...

Jūsų el. pašto adresas

Forumas
As noriu pasiklausti ....
Mantvydas
2012 Geg 24, 22:33
Pranešimas #1
Pranešti apie netinkamą komentarą
Mantvydas
2012 Geg 24, 22:33

Sveiki esu Mantvydas man 14 metu is Sauliu.Kursenu girdejau, kad galima dirbti maximoja nuo 14 metu ??? Nesioti reklamas ir pan. as tik per vasara.Skaiciau kad prijama ar tai tiesa ??? ir kur man kreiptis Aciu lauksiu ats .
-----------------------------------
____-----____
MAXIMA
2012 Geg 25, 15:05
Pranešimas #2
MAXIMA
2012 Geg 25, 15:05

Sveikas Mantvydai,
tikrai tam tikrus darbus dirbti galima ir nuo 14 metų, deja šiuo metu tokių darbo vietų neturime. Gali parašyti savo kontaktinius duomenis ir miestą el. paštu atranka@maxima.lt ir mūsų darbuotojai su tavimi susisieks, jeigu atsrastų tokia darbo vieta.

MAXIMA
MAXIMA X, MAXIMAXX, MAXIMA XXX
Masteris
2012 Bir 26, 00:17
Pranešimas #3
Masteris
2012 Bir 26, 00:17

Laba diena Maxima ;-)
Norėčiau paklaust, kodėl dauguma mano kaimynų, draugų ir giminaicių gauną įvairūs pasiūlymus paštu (pvz kuponus ir t.t.) O as nieko :-( :-( :-( Kuom as blogesnis :lol:

Dėkui :-^
MAXIMA
2012 Bir 26, 08:52
Pranešimas #4
MAXIMA
2012 Bir 26, 08:52

Masteris rašė:
Laba diena Maxima ;-)
Norėčiau paklaust, kodėl dauguma mano kaimynų, draugų ir giminaicių gauną įvairūs pasiūlymus paštu (pvz kuponus ir t.t.) O as nieko :-( :-( :-( Kuom as blogesnis :lol:

Jūsų kaimynai, draugai ir giminaičiai tikiausiai turi teisingai užpildytas AČIŪ korteles, kuriomis naudojasi apsiperkant MAXIMA parduotuvėse. Tokią kortelę galite ir Jus įsigyti bet kurioje MAXIMA kasoje ir aktyviai ja besinaudojant turite galimybę gauti pasiūlymus skirtus tik Jums. ;)
gymka
2012 Bir 26, 12:29
Pranešimas #5
gymka
2012 Bir 26, 12:29

MAXIMA rašė:
Masteris rašė:
Laba diena Maxima ;-)

Jūsų kaimynai, draugai ir giminaičiai tikiausiai turi teisingai užpildytas AČIŪ korteles, kuriomis naudojasi apsiperkant MAXIMA parduotuvėse. Tokią kortelę galite ir Jus įsigyti bet kurioje MAXIMA kasoje ir aktyviai ja besinaudojant turite galimybę gauti pasiūlymus skirtus tik Jums. ;)
pasiūlymas pasiūlymui nelygu:) aš karts nuo karto gaunu ant čekio užrašytą pasiūlymą, kaip suprantu ten turėtų būt paremta mano pirkimais, bet niekad neteko pasinaudot, nes siūlot ne tą ko reik. vietoj visokių nuolaidų, kuponų, ir t.t. galėtumėt į „ačiū“ kortelę pervest 5lt ir aš juos panaudočiau kaip tinkamas iš vartotojo pusės tikrai būtų naudingiau. savaime aišku iš marketingo pusės vaizdelis kitoks, geriau siūlyt konkretų daiktą, konkrečios firmos, priverst pirkt, ir t.t.
„Kvailam gimti ne sarmata. Tik mirti kvailam gėda.“ E. M. Remarkas
Atviram protui - atviras kodas
Masteris
2012 Bir 26, 13:11
Pranešimas #6
Masteris
2012 Bir 26, 13:11

MAXIMA rašė:
Masteris rašė:
Laba diena Maxima ;-)

Bet aš irgi turiu AČIŪ kortelė, Maximoj galima sakyt beveik kasdien bunu, ir duodu kortelę....
Hmmmm, gal galima kaipnors padaryti kad as irgi gauciau pasiūlymus.. ar reikia jau naujos kortelės?
Dėkui ;-) ;-)
MAXIMA
2012 Bir 26, 16:03
Pranešimas #7
MAXIMA
2012 Bir 26, 16:03

Masteris rašė:
MAXIMA rašė:
Masteris rašė:
Laba diena Maxima ;-)

Bet aš irgi turiu AČIŪ kortelė, Maximoj galima sakyt beveik kasdien bunu, ir duodu kortelę....
Hmmmm, gal galima kaipnors padaryti kad as irgi gauciau pasiūlymus.. ar reikia jau naujos kortelės?
Dėkui ;-) ;-)

Gali būti, kad kortelėje neteisingai užpildyti duomenis, nurodytas neteisingas adresas ar pan. Tokius duomenis galima atnaujinti mūsų puslapyje AČIŪ kortelės skiltyje arba el. paštu aciu@maxima.lt
Pasiūlymai skiriami ne visiems AČIŪ kortelės turėtojams, o kiekvienam pasiūlymui parenkant žmonių grupę, kuriems šis konkretus pasiūlymas gali būti aktualus. Dalis pirkėjų pasiūlymus gauna ant kvito.
Masteris
2012 Bir 26, 19:47
Pranešimas #8
Masteris
2012 Bir 26, 19:47

MAXIMA rašė:
Masteris rašė:
MAXIMA rašė:
Masteris rašė:
Laba diena Maxima ;-)

Dėkui ;-) ;-)

Gali būti, kad kortelėje neteisingai užpildyti duomenis, nurodytas neteisingas adresas ar pan. Tokius duomenis galima atnaujinti mūsų puslapyje AČIŪ kortelės skiltyje arba el. paštu aciu@maxima.lt
Pasiūlymai skiriami ne visiems AČIŪ kortelės turėtojams, o kiekvienam pasiūlymui parenkant žmonių grupę, kuriems šis konkretus pasiūlymas gali būti aktualus. Dalis pirkėjų pasiūlymus gauna ant kvito.

Aisku, dėkui už informaciją :-) :-)
MAXIMA Geriausia !!!! :-) :-) :-)
Isnara26
2012 Bir 28, 00:37
Pranešimas #9
Isnara26
2012 Bir 28, 00:37

Laba diena,
norėjau paklausti ar pripučiamiems čiužiniams kurie ne tik vandeniui skirti, bet ir miegui palapinėje ar kur kitur, taip pat dabar taikoma 40 procentų nuolaida?
Iš anksto dėkoju už atsakymą. :-)
Paskutinį kartą redagavo: Isnara26 2012 Bir 28, 00:38
MAXIMA
2012 Bir 28, 15:04
Pranešimas #10
MAXIMA
2012 Bir 28, 15:04

Isnara26 rašė:
Laba diena,
norėjau paklausti ar pripučiamiems čiužiniams kurie ne tik vandeniui skirti, bet ir miegui palapinėje ar kur kitur, taip pat dabar taikoma 40 procentų nuolaida?
Iš anksto dėkoju už atsakymą. :-)

Taip nuolaida bus suteikta.
Puslapis 1 iš 4    1, 2, 3, 4  Kitas puslapis »

Prisijungti
Užmiršote slaptažodį?

Dar nesi registruotas vartotojas?

Registruokis dabar

Įvertink

Patiko: 329
Nepatiko: 132