Jamaikietiška vištiena su salsa padažu

40 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Čili pipiras 1 vnt.
  • Kalendra sauja
  • Imbieras Nykščio dydžio
  • Čiobrelis sauja
  • Cinamonas 1 v.š.
  • Kvapnieji pipirai 1 v.š.
  • Rudasis cukrus 2 a.š.
  • Baltasis cukrus 1 a.š.
  • Tabasko padažas šlakelis
  • Vištienos blauzdelės 10 vnt.
Įvertinti
Dalintis
Visus vištienos prieskonius supjaustome ir sumalame trintuve. Užpilame blauzdeles paruoštu marinatu ir paliekame 12 valandų.
 

Garnyrui reikės:

1 ananaso

2 prinokusių avokadų

1 raudonojo svogūno

2 citrinų

2 žaliųjų citrinų

Saujos šviežios mėtos

Saujos šviežios kalendros

Druska ir pipirai pagal skonį


Nulupame ananasą, supjaustome pailgais griežinėliais ir pakepiname grilyje. Avokadą bei raudonąjį svogūną nulupame ir supjaustom kubeliais. Išspaudžiame citrinų ir laimų sultis. Įdedame plėšytos mėtos bei kalendros. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.

Kepame vištieną grilyje: iš pradžių trumpai ant tiesioginės ugnies, kad karamelizuotųsi marinatas, tada perkeliame ant žarijų.
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMA dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas Tax-Free paslauga Išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Gaukite naujausius pasiūlymus bei akcijas tiesiai į el. pašto dėžutę.