Tiršta sūrio sriuba

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Sviestas „Saulės pienas“ 20 g
  • Miltai 30 g
  • Vištienos sultinys 300 ml
  • Pienas „Saulės pienas“ 400 ml
  • Lydytas sūrelis 200 g
  • Kietasis sūris 100 g
  • Muskato riešutai 2 žiupsneliai
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Puode išlydykite sviestą. Maišydami palengva suberkite miltus. Kaitinkite kelias minutes, nuolat maišydami. Kitame puode šiltame vandenyje ištirpinkite vištienos sultinį ir supilkite pieną. Tuomet šį mišinį supilkite ant miltų. Maišydami užvirkite. Sudėkite lydytą sūrelį ir toliau maišykite, kol sriuba sutirštės. Pagardinkite muskato riešutu, suberkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį. Dar šiek tiek pamaišykite, kol sūris išsilydys. Skanaus!