Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Trinta ankštinių pupelių ir salierų sriuba su kokosų gėrimu

40 minučių
Spausdinti
  4 įvertinimai
Ingredientai:
  • Saliero šaknis 500 g
  • Ankštinės pupelės 1 pakuotė
  • Vištienos sultinys 1,3 litrai
  • Morka 1 vnt.
  • Česnakas 3 skiltelės
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Kokosų gėrimas 1 skardinė
  • Aitrioji paprika
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Su trupučiu aliejaus įkaitintoje keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną. Kai svogūnas pakeps, suberkite smulkiai pjaustytas česnako skilteles ir viską dar pakepkite.
 
Salierą ir morką supjaustykite kubeliais ir apkepkite kartu su svogūnais, kol daržovės suminkštės.
 
Į puodą su sultiniu sudėkite pakeptas daržoves, sudėkite ankštines pupeles, įberkite druskos ir pipirų, pavirkite apie 30 minučių. Tuomet supilkite kokosų gėrimą ir pavirkite dar 5 minutes.
 
Virtuviniu kombainu sriubą trinkite tol, kol ji taps vientisos konsistencijos.
 
Išpilstę sriubą į lėkštes, įberkite į ją mėgstamų prieskoninių žolelių ir smulkintų aitriųjų paprikų.
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti