Lojalumo programos taisyklės ir privatumo politika
Atgal

MAXIMOS pinigų kaupimas ir jų panaudojimas prekybos centruose MAXIMA

AČIŪ kortelės panaudojimas partnerių prekybos vietose 

Papildoma informacija 

AČIŪ lojalumo programos dalyvio privatumo politika 

Ši politika taikoma visiems duomenims, kuriuos mums pateikiate arba kuriuos surenkame ir apdorojame jums naudojantis AČIŪ kortele pagal AČIŪ lojalumo programos taisykles ir (ar) AČIŪ paskyra.

MAXIMA LT, UAB, gerbia Jūsų privatumą ir nerenka Jūsų asmens duomenų, pagal kuriuos būtų galima identifikuoti Jūsų, kaip fizinio asmens, tapatybę. MAXIMA LT, UAB išduodama AČIŪ kortelė yra ne vardinė, tad visi mūsų renkami ir tvarkomi Jūsų duomenys yra siejami tik su unikaliu AČIŪ kortelės numeriu ir niekaip neleidžia nustatyti Jūsų tapatybės.

1. Duomenų rinkimas ir tvarkymo tikslai.

Įsigydami AČIŪ kortelę ir (ar) registruodamiesi AČIŪ paskyroje, Jūs pateikiate mums šiuos lojalumo programai vykdyti ir administruoti reikalingus duomenis: vardą, gimimo datą, elektroninį paštą, adresą, telefono numerį. Papildomai galite nurodyti lytį ir šeimos narių skaičių.

Jūsų kontaktinius duomenis (elektroninį paštą, telefono numerį, adresą) mes naudojame bendravimo su Jumis tikslais, įskaitant ir atsakymus į Jūsų užklausas, pastabas, taip pat teikdami tiesioginės rinkodaros pasiūlymus, jeigu patvirtinate savo sutikimą tokius pasiūlymus gauti.

Mes taip pat renkame ir sisteminame informaciją apie prekes, kurias įsigyjate naudodamiesi AČIŪ kortele. Tai suteikia mums galimybę kuo geriau Jus pažinti ir pateikti tik Jums aktualius bei Jūsų poreikiams pritaikytus asmeninius pasiūlymus.

Jeigu Jūs registruojatės ir dalyvaujate AČIŪ tikslinėse nuolaidų programose (pvz. tikslinėje programoje šeimoms, auginančioms mažamečius vaikus, tikslinėje programoje senjorams), Jūs registracijos anketoje mums pateikiate papildomus tikslinės nuolaidų programos administravimui ir vykdymui reikalingus duomenis:

2. Tiesioginė rinkodara

Jūsų duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu mes naudojame ir tvarkome tik tuo atveju, jei dėl to Jūs esate davę savo sutikimą. Sutikimą gauti Jums naudingus tiesioginės rinkodaros pasiūlymus galite patvirtinti pildydami AČIŪ kortelės anketą ir (ar) registruodamiesi AČIŪ paskyroje.
Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti  savo sutikimą susisiekę su mumis el. pašto adresu aciu@maxima.lt arba paštu: MAXIMA LT, UAB, Savanorių pr. 247, 02300 Vilnius.

3. Duomenų tvarkymo terminas

Visus duomenis mes tvarkome ir saugome ne ilgiau, nei reikalinga šioje politikoje nurodytais tikslais.

Jūsų AČIŪ kortelės duomenis mes tvarkome ir saugome tol, kol galioja Jūsų lojalumo programos kortelė ir kol Jūs dalyvaujate AČIŪ lojalumo programoje.
Tikslinių nuolaidų programų administravimui ir vykdymui reikalingus duomenis mes tvarkome ir saugome tol, kol Jūs dalyvaujate tokioje tikslinėje programoje ir 1 mėn. nuo dalyvavimo pabaigos.

4. Duomenų atskleidimas trečiosioms šalims.

Jūsų AČIŪ kortelės duomenis galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums vykdyti ir administruoti AČIŪ lojalumo programą. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, tiesioginės rinkodaros paslaugų teikėjai ir pan. Su mūsų pasitelktų trečiųjų asmenų sąrašu galite susipažinti Asmens duomenų valdytojų valstybės registre, kuris yra viešai prieinamas Valstybinės asmens duomenų inspekcijos svetainėje www.ada.lt.

Duomenys taip pat gali būti pateikiami valdžios arba teisėsaugoms įstaigoms, pvz., policijai arba priežiūros institucijoms, tačiau tik joms pareikalavus ir tik tada, kai reikalaujama pagal taikomą įstatymą arba siekiant užtikrinti mūsų teises arba mūsų klientų, darbuotojų ir išteklių saugumą.

5. Duomenų apsauga

Nepaisant to, kad mūsų tvarkomi duomenys nesuteikia galimybės Jus identifikuoti ir nustatyti Jūsų tapatybės, mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme.

Mes imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintume visų duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

6. Jūsų sutikimai ir teisės

Įsigydami AČIŪ kortelę ir (ar) registruodamiesi AČIŪ paskyroje, Jūs sutinkate, kad MAXIMA LT, UAB tvarkytų su Jumis susijusius duomenis, laikydamasi šios politikos sąlygų bei taikomų teisės aktų reikalavimų.

Jei nesutinkate su privatumo politika, nepateikiate duomenų ar reikalaujate nutraukti duomenų tvarkymą, tai gali reikšti, kad negalėsite įsigyti AČIŪ kortelės ir (ar) toliau dalyvauti AČIŪ lojalumo programoje arba negalėsime Jums suteikti visų arba dalies pageidaujamų paslaugų ir užtikrinti visų AČIŪ lojalumo programos privalumų bei naudų.

Jūs turite teisę bet kada, susisiekę su mumis el. pašto adresu aciu@maxima.lt arba paštu: MAXIMA LT, UAB, Savanorių pr. 247, 02300 Vilnius, susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų AČIŪ kortelės duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios politikos sąlygų.

Duomenis atnaujinti ir patikslinti Jūs taip pat galite bet kada savo AČIŪ kortelės paskyroje.

7. Galiojimas ir pakeitimai

Ši privatumo politika galioja nuo 2015 m. gruodžio mėn. 11 d. Jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją savo svetainėje www.maxima.lt

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMA dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas Tax-Free paslauga Išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Gaukite naujausius pasiūlymus bei akcijas tiesiai į el. pašto dėžutę.