Sodriai rudos spalvos skanėstas, puoštas gėlėmis, apibarstytomis gardžiais tamsaus biskvito trupiniais, puikiai tiks tiems, kurie negali atsispirti saldžioms išskirtinio skonio pagundoms.
Minimalus užsakymo svoris: | 3 kg |
Maksimalus užsakymo svoris: | 8 kg |
Galima užsakymo svorio paklaida*: | 0,5 - 1,5 kg |
Sudėtis
Sudedamosios dalys pasirinkus įdarą „Esmeralda": šokolado skonio cukrinė masė (cukrūs, vanduo, kakavos milteliai, iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių, SOJŲ), bulvių krakmolas, tirštikliai tragakantas, karboksimetilceliuliozė, nugriebto PIENO milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos acto rūgštis, pieno rūgštis, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga, vanilinas), balta cukrinė masė (cukrūs, augaliniai riebalai (palmių), vanduo, stabilizatoriai glicerolis, ksantano derva, karboksimetilceliuliozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, dažiklis titano dioksidas, kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas), vanduo, cukrus, GRIETINĖLĖS ir augalinių riebalų mišinys (PASUKOS, hidrinti augaliniai riebalai, GRIETINĖLĖ, augaliniai riebalai, PASUKŲ milteliai, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, polisorbatas 60, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, polisorbatas 80, stabilizatoriai saldžiųjų ceratonijų derva, karageninas, druska, dažiklis karotenai), KIAUŠINIŲ masė, konservuoti mandarinai (mandarinų skiltelės, vanduo, sacharozė), kakavinis glaistas (cukrus, kakavos milteliai su sumažintu riebalu kiekiu, augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų ir palmių), hidrinti palmių branduolių riebalai, nugriebto PIENO milteliai, LAZDYNO RIEŠUTŲ pasta, emulsikliai lecitinai (SOJŲ), poliglicerolio poliricinoleatas, kvapiosios medžiagos), PIENAS, konservuoti ananasai (ananasai, vanduo, cukrus), KVIETINIAI miltai, GRIETINĖLĖS standiklis (cukrūs, liesos VARŠKĖS milteliai, PASUKŲ milteliai, kiaulienos želatina, modifikuotas krakmolas, tirštiklis saldžiųjų ceratonijų derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, druska), juodųjų vyšnių įdaras (vyšnios, gliukozės sirupas (KVIEČIŲ, kukurūzų), vanduo, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos citrinų rūgštis, natrio citratai, vaisių koncentratas, konservantas kalio sorbatas, kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS, cukrus), SVIESTAS, kreminis margarinas (palmių, rapsų, kokoso riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, lecitinai, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis karotenai), biskvito koncentratas (kukurūzų krakmolas, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai (yra SOJOS), riebalų rūgščių 1,2-propandiolio esteriai, cukrus, kildinimo medžiagos natrio karbonatai, difosfatai, joduota druska (druska, kalio jodatas), dažikliai riboflavinai, karotenai, kvapiosios medžiagos (yra PIENO)), dumplainiai, KEFYRAS, margarinas (augaliniai palmių riebalai ir rapsų aliejus, vanduo, emulskliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rapsų lecitinas, druska, dažiklis karotenai, kvapiosios medžiagos), kakavos milteliai, soda (tešlos kildinimo medžiaga natrio karbonatai), antioksidantas citrinų rūgštis, metalo spalvos dažai (dažikliai kalio aliuminio silikatas, geležies oksidai ir geležies hidroksidai), vario spalvos dažai (dažiklis geležies oksidai ir geležies hidroksidai).
Sudedamosios dalys pasirinkus įdarą „Juodoji rožė": šokolado skonio cukrinė masė (cukrūs, vanduo, kakavos milteliai, iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių, SOJŲ), bulvių krakmolas, tirštikliai tragakantas, karboksimetilceliuliozė, nugriebto PIENO milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos acto rūgštis, pieno rūgštis, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga, vanilinas), balta cukrinė masė (cukrūs, augaliniai riebalai (palmių), vanduo, stabilizatoriai glicerolis, ksantano derva, karboksimetilceliuliozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, dažiklis titano dioksidas, kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas), cukrus, GRIETINĖLĖS ir augalinių riebalų mišinys (PASUKOS, hidrinti augaliniai riebalai, GRIETINĖLĖ, augaliniai riebalai, PASUKŲ milteliai, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, polisorbatas 60, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, polisorbatas 80, stabilizatoriai saldžiųjų ceratonijų derva, karageninas, druska, dažiklis karotenai), vanduo, vyšnių įdaras (vyšnios, gliukozės sirupas (KVIEČIŲ, kukurūzų), vanduo, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos citrinų rūgštis, natrio citratai, vaisių koncentratas, konservantas kalio sorbatas, kvapioji medžiaga), PIENAS, kakavinis glaistas (cukrus, kakavos milteliai su sumažintu riebalu kiekiu, augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų ir palmių), hidrinti palmių branduolių riebalai, nugriebto PIENO milteliai, LAZDYNO RIEŠUTŲ pasta, emulsikliai lecitinai (SOJŲ), poliglicerolio poliricinoleatas, kvapiosios medžiagos), KVIETINIAI miltai, KEFYRAS, saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS, cukrus), standiklis (cukrus, mažesnio riebumo kakavos milteliai, dekstrozė (KVIEČIŲ), želatina, modifikuotas kukurūzų krakmolas, kvapioji medžiaga), KIAUŠINIŲ masė, SVIESTAS, kreminis margarinas (palmių, rapsų, kokoso riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, lecitinai, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis karotenai), GRIETINĖLĖS standiklis (cukrus, želatina (kiaulienos), modifikuotas krakmolas, KIAUŠINIŲ trynių milteliai, stabilizatorius difosfatai, druska), margarinas (augaliniai palmių riebalai ir rapsų aliejus, vanduo, emulskliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rapsų lecitinas, druska, dažiklis karotenai, kvapiosios medžiagos), kakavos milteliai, dumplainiai, soda (tešlos kildinimo medžiaga natrio karbonatai), antioksidantas citrinų rūgštis, metalo spalvos dažai (dažikliai kalio aliuminio silikatas, geležies oksidai ir geležies hidroksidai), vario spalvos dažai (dažiklis geležies oksidai ir geležies hidroksidai).
Sudedamosios dalys pasirinkus įdarą „Jogurtinis": šokolado skonio cukrinė masė (cukrūs, vanduo, kakavos milteliai, iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių, SOJŲ), bulvių krakmolas, tirštikliai tragakantas, karboksimetilceliuliozė, nugriebto PIENO milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos acto rūgštis, pieno rūgštis, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga, vanilinas), vanduo, balta cukrinė masė (cukrūs, augaliniai riebalai (palmių), vanduo, stabilizatoriai glicerolis, ksantano derva, karboksimetilceliuliozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, dažiklis titano dioksidas, kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas), cukrus, GRIETINĖLĖS ir augalinių riebalų mišinys (PASUKOS, hidrinti augaliniai riebalai, GRIETINĖLĖ, augaliniai riebalai, PASUKŲ milteliai, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, polisorbatas 60, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, polisorbatas 80, stabilizatoriai saldžiųjų ceratonijų derva, karageninas, druska, dažiklis karotenai), KVIETINIAI miltai, kakavinis glaistas (cukrus, kakavos milteliai su sumažintu riebalu kiekiu, augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų ir palmių), hidrinti palmių branduolių riebalai, nugriebto PIENO milteliai, LAZDYNO RIEŠUTŲ pasta, emulsikliai lecitinai (SOJŲ), poliglicerolio poliricinoleatas, kvapiosios medžiagos), PIENAS, JOGURTINIS GRIETINĖLĖS standiklis (cukrus, lieso PIENO JOGURTO milteliai 15%, dekstrozė (KVIEČIŲ), želatina, modifikuoti krakmolai (bulvių, kukurūzų), kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), JOGURTAS (3,7%: PIENAS, tirštikliai modifikuotas kukurūzų krakmolas, pupenių derva, GRIETINĖLĖ, JOGURTINĖS bakterijos), saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS, cukrus), KEFYRAS, KIAUŠINIŲ masė, margarinas (augaliniai palmių riebalai ir rapsų aliejus, vanduo, emulskliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rapsų lecitinas, druska, dažiklis karotenai, kvapiosios medžiagos), SVIESTAS, kreminis margarinas (palmių, rapsų, kokoso riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, lecitinai, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis karotenai), medaus skonio gaminys (gliukozės ir fruktozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, medaus kvapioji medžiaga), avietinis GRIETINĖLĖS standiklis (cukrūs (yra KVIEČIŲ), želatina, saldūs IŠRŪGŲ milteliai, avietės, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, burokėlių milteliai, kvapioji medžiaga, modifikuotas bulvių krakmolas, druska, tirštiklis natrio alginatas), dumplainiai, kakavos milteliai, soda (tešlos kildinimo medžiaga natrio karbonatai), želatina, antioksidantas citrinų rūgštis, prieskoniai, metalo spalvos dažai (dažikliai kalio aliuminio silikatas, geležies oksidai ir geležies hidroksidai), vario spalvos dažai (dažiklis geležies oksidai ir geležies hidroksidai), raudoni dažai (dažiklis karminas, kietiklis kalio hidroksidas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis).
Sudedamosios dalys pasirinkus įdarą „Jaunystė": šokolado skonio cukrinė masė (cukrūs, vanduo, kakavos milteliai, iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių, SOJŲ), bulvių krakmolas, tirštikliai tragakantas, karboksimetilceliuliozė, nugriebto PIENO milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos acto rūgštis, pieno rūgštis, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga, vanilinas), cukrus, obuolių marmeladas (obuolių tyrė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas), balta cukrinė masė (cukrūs, augaliniai riebalai (palmių), vanduo, stabilizatoriai glicerolis, ksantano derva, karboksimetilceliuliozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, dažiklis titano dioksidas, kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas), KIAUŠINIŲ masė, ŽEMĖS RIEŠUTAI, KVIETINIAI miltai, razinos, kakavinis glaistas (cukrus, kakavos milteliai su sumažintu riebalu kiekiu, augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų ir palmių), hidrinti palmių branduolių riebalai, nugriebto PIENO milteliai, LAZDYNO RIEŠUTŲ pasta, emulsikliai lecitinai (SOJŲ), poliglicerolio poliricinoleatas, kvapiosios medžiagos), vanduo, saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS, cukrus), SVIESTAS, kreminis margarinas (palmių, rapsų, kokoso riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, lecitinai, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis karotenai), dumplainiai, KEFYRAS, želatina, margarinas (augaliniai palmių riebalai ir rapsų aliejus, vanduo, emulskliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rapsų lecitinas, druska, dažiklis karotenai, kvapiosios medžiagos), kakavos milteliai, antioksidantas citrinų rūgštis, soda (tešlos kildinimo medžiaga natrio karbonatai), metalo spalvos dažai (dažikliai kalio aliuminio silikatas, geležies oksidai ir geležies hidroksidai), vario spalvos dažai (dažiklis geležies oksidai ir geležies hidroksidai).
Sudedamosios dalys pasirinkus įdarą „Ambasadorius": šokolado skonio cukrinė masė (cukrūs, vanduo, kakavos milteliai, iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių, SOJŲ), bulvių krakmolas, tirštikliai tragakantas, karboksimetilceliuliozė, nugriebto PIENO milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos acto rūgštis, pieno rūgštis, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga, vanilinas), KIAUŠINIŲ masė, cukrus, balta cukrinė masė (cukrūs, augaliniai riebalai (palmių), vanduo, stabilizatoriai glicerolis, ksantano derva, karboksimetilceliuliozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, dažiklis titano dioksidas, kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas), SVIESTAS, kreminis margarinas (palmių, rapsų, kokoso riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, lecitinai, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis karotenai), kakavinis glaistas (cukrus, kakavos milteliai su sumažintu riebalu kiekiu, augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų ir palmių), hidrinti palmių branduolių riebalai, nugriebto PIENO milteliai, LAZDYNO RIEŠUTŲ pasta, emulsikliai lecitinai (SOJŲ), poliglicerolio poliricinoleatas, kvapiosios medžiagos), KVIETINIAI miltai, GRAIKINIAI RIEŠUTAI, saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS, cukrus), vanduo, kokosų drožlės, brendis, šokoladiniai dribsniai (cukrus, dalinai hidrogenizuoti augaliniai riebalai (palmių, kokosų), liesos kakavos milteliai, emulsiklis SOJOS lecitinas, kvapiosios medžiagos), degtinė, dumplainiai, KEFYRAS, margarinas (augaliniai palmių riebalai ir rapsų aliejus, vanduo, emulskliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rapsų lecitinas, druska, dažiklis karotenai, kvapiosios medžiagos), kakavos milteliai, pasta biskvitui (vanduo, stabilizatorius sorbitolis, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir dilgiceridai, apelsinų kvapioji medžiaga), soda (tešlos kildinimo medžiaga natrio karbonatai), antioksidantas citrinų rūgštis, metalo spalvos dažai (dažikliai kalio aliuminio silikatas, geležies oksidai ir geležies hidroksidai), vario spalvos dažai (dažiklis geležies oksidai ir geležies hidroksidai).
Sudedamosios dalys pasirinkus įdarą „Sūrio": šokolado skonio cukrinė masė (cukrūs, vanduo, kakavos milteliai, iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių, SOJŲ), bulvių krakmolas, tirštikliai tragakantas, karboksimetilceliuliozė, nugriebto PIENO milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos acto rūgštis, pieno rūgštis, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga, vanilinas), KIAUŠINIŲ masė, balta cukrinė masė (cukrūs, augaliniai riebalai (palmių), vanduo, stabilizatoriai glicerolis, ksantano derva, karboksimetilceliuliozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, dažiklis titano dioksidas, kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas), SŪRIS (10,5%: GRIETINĖLĖ, PIENAS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, GRIETINĖLĖS ir augalinių riebalų mišinys (PASUKOS, hidrinti augaliniai riebalai, GRIETINĖLĖ, augaliniai riebalai, PASUKŲ milteliai, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, polisorbatas 60, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, polisorbatas 80, stabilizatoriai saldžiųjų ceratonijų derva, karageninas, druska, dažiklis karotenai), kakavinis glaistas (cukrus, kakavos milteliai su sumažintu riebalu kiekiu, augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų ir palmių), hidrinti palmių branduolių riebalai, nugriebto PIENO milteliai, LAZDYNO RIEŠUTŲ pasta, emulsikliai lecitinai (SOJŲ), poliglicerolio poliricinoleatas, kvapiosios medžiagos), apelsinų sultys (apelsinų sultys, pagamintos iš koncentrato, apelsinų minkštimas), spanguolių džemas (spanguolės, cukrūs, vanduo, tirštikliai pektinai, tara derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), KVIETINIAI miltai, saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS, cukrus), PIENAS, SVIESTAS, kreminis margarinas (palmių, rapsų, kokoso riebalai ir aliejus, vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, lecitinai, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis karotenai), biskvito koncentratas (kukurūzų krakmolas, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai (yra SOJOS), riebalų rūgščių 1,2-propandiolio esteriai, cukrus, kildinimo medžiagos natrio karbonatai, difosfatai, joduota druska (druska, kalio jodatas), dažikliai riboflavinai, karotenai, kvapiosios medžiagos (yra PIENO)), dumplainiai, vanduo, KEFYRAS, želatina, margarinas (augaliniai palmių riebalai ir rapsų aliejus, vanduo, emulskliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rapsų lecitinas, druska, dažiklis karotenai, kvapiosios medžiagos), kakavos milteliai, soda (tešlos kildinimo medžiaga natrio karbonatai), metalo spalvos dažai (dažikliai kalio aliuminio silikatas, geležies oksidai ir geležies hidroksidai), vario spalvos dažai (dažiklis geležies oksidai ir geležies hidroksidai).
Gamintojas: MAXIMA LT, UAB, Savanorių pr. 247, LT-02300, Vilnius
- Gaminio svorio paklaida, atsiranda pasirenkant gaminiui paruošti reikalingas žaliavas.
- Užsakomuosius gaminius turite užsisakyti prieš 5 kalendorines dienas.
- Užsakomieji gaminiai pagaminami per 5 kalendorines dienas. Užsakymą pateikus po 16 val. 30min., užsakymo įvykdymas skaičiuojamas nuo kitos dienos.
- Užsakytus gaminius atsiimti galite iš sąraše duodamų pasirinkti parduotuvių.
- Nuotraukoje pavaizduoti produktai nebūtinai yra sudedamieji šios prekės komponentai.