Bananų duona su šokolado gabaliukais

70 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Miltai 2 puodeliai
  • Bananai 4 vnt. (kuo labiau prinokusių)
  • Kiaušiniai 1 vnt.
  • Rudasis cukrus 1/2 puodelio
  • Kepimo milteliai 2 a. š.
  • Aliejus 1/2 puodelio
  • Kefyras „Saulės pienas“ 1/4 puodelio
  • Vanilės ekstraktas 1 a. š.
  • Šokoladas 100 g (susmulkinto)
  • Druska žiupsnelis
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Bananus sutrinkite šakute kartu su cukrumi, aliejumi ir kiaušiniu. Įplakite kefyrą, vanilę ir druską. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite. Atsargiai įmaišykite smulkiais gabaliukais supjaustytą šokoladą. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje ~1 val. (kol lengvai apskrus, o įsmeigtas pagaliukas liks sausas).