Braškių putėsiai

20 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Braškės 600 g
  • „Saulės pieno“ grietinėlė 300 ml
  • Cukraus pudra 7 v. š.
  • Citrinos sultys 1 v. š.
  • Braškių džemas papuošimui
  • Braškės papuošimui
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Atšaldytą grietinėlę išplakite iki standumo. Dėkite į šaldytuvą. Sutrinkite braškes iki piurė. Perkelkite braškių tyrę į puodą ar keptuvę, suberkite cukrų, supilkite citrinos sultis. Kaitinkite žemoje temperatūroje nuolat maišydami, kol masė sutirštės. Padėkite į šalį ir palikite atvėsti. Tuomet po truputį sukrėskite braškių masę į grietinėlę ir gerai išmaišykite iki vientisos tekstūros. Įdėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms, kad putėsiai sustingtų. Puoškite džemu ir braškėmis. Skanaus!

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMA dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas Tax-Free paslauga Išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Gaukite naujausius pasiūlymus bei akcijas tiesiai į el. pašto dėžutę.