Desertinis omletas

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • „Saulės pieno“ varškė 200 g
  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Miltai 2 v. š.
  • Sviestas 2 v. š.
  • Druska žiupsnelis
  • Cukrus žiupsnelis
  • Cinamonas žiupsnelis
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Į varškę įmuškite tris kiaušinių trynius. Išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite miltus, druską, cukrų, cinamoną. Dar kartą gerai išmaišykite. Baltymus išplakite iki standžių putų ir sukrėskite į varškės masę. Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite varškės masę ir ją išlyginkite per visą  keptuvę. Varškės omletą apkepkite iš abiejų pusių, kol lengvai apskrus. Pjaustykite gabalėliais (kaip pjaustote picą). Patiekite su mėgstamu džemu ar uogiene.