Ispaniškos spurgos

30 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Sviestas 4 valgomieji šaukštai
  • Vanduo ½ puodelio
  • Druska ½ arbatinio šaukštelio
  • Miltai 1,5 puodelio
  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Vanilė ½ arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas ½ arbatinio šaukštelio
  • Cukrus ½ puodelio
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Vidutinio dydžio keptuvėje sumaišykite sviestą ir vandenį, užvirkite. Įberkite druskos ir nukelkite nuo ugnies.
 
Suberkite miltus ir išmaišykite mediniu šaukštu.
 
Uždėkite ant liepsnos, kaitinkite maišydami mediniu šaukštu dar apie 2 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
 
Įmuškite po kiaušinį, įpilkite vanilės, maišykite, kol gausis vientisa masė.
 
Sudėkite į kulinarinį maišelį ir spauskite, formuodami vienodo ilgio juosteles. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apie 2 minutes iš kiekvienos pusės. Galite iš karto kepti kelias spurgas.

Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu.