Kalėdų tinginys

20 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Sutrupinti minkšti kalėdiniai meduoliai 2 puodeliai
  • Razinos 3 šaukštai
  • Džiovintos spanguolės 2 šaukštai
  • Smulkinti graikiniai riešutai 1/4 pudelio
  • Juodasis šokoladas PERGALĖ 150 g
  • ROKIŠKIO sviestas 2 šaukštai
  • Miltelinis cukrus DANSUKKER
Įvertinti
Dalintis
Vos tik pajuntame artėjančias žiemos šventes, galvoje nubunda mintys apie dovanas! Visuomet puiki idėja paruošti rankų darbo gardėsių. Jais ir artimuosius, ir netikėtai užsukusius svečius galėsite nudžiuginti.

Kaip gaminti:

Dideliame dubenyje sumaišykite sutrintus meduolius, razinas, spanguoles ir graikinius riešutus. Ištirpinkite šokoladą su sviestu. Meduolių, vaisių ir riešutų masę sumaišykite su šokoladu. Masę dėkite ant sviestinio popieriaus ir susukite kaip dešrą, užtaisykite galus,
kad būtų galima suspausti masę. Šaldytuve palikite kol sutvirtės, tuomet apibarstykite milteliniu cukrumi.