Keksiukai

45 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Miltai 1,5 puodelio
  • Cukrus 1,5 a. š.
  • Druska 1,5 a. š.
  • Kepimo milteliai 1/4 a. š.
  • Kiaušiniai 1 vnt. (didelis)
  • Pasukos / rūgpienis „Saulės pienas“ 1,5 puodelio
  • Sviestas 1,5 v. š. (minkšto)
Įvertinti
Dalintis
Gaminimas:

Dubenėlyje sumaišykite miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Kitame dubenyje suplakite kiaušinio trynį, pasukas ir minkštą sviestą. Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų. Miltų mišinį įmaišykite į pasukų mišinį, taip pat atsargiai pridėkite išplaktą baltymą. Viską išmaišykite. Tešlą paskirstykite riebalais suteptoje keksiukų formoje ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15–20 min.