Kreminis šokolado ir lazdyno riešutų tortas

30 min
Spausdinti
  4 įvertinimai
Ingredientai:
  • Kukurūzų dribsniai (su medumi) 200 g
  • Šokoladinis lazdyno riešutų kremas (kaip „Nutella“) 2x400 g
  • Tepamas kreminis sūrys (kaip „Philadelphia“) 360 g
  • Saujelė skrudintų lazdyno riešutų
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Sudėkite kukurūzų dribsnius ir pusę šokoladinio riešutų kremo į dubenį ir sutrinkite iki vientisos masės. Sudėkite mišinį į pyrago skardą, gerai suspauskite, kad susiformuotų apatinis pyrago sluoksnis. Atskirame dubenyje išplakite kreminį sūrį, tada įmaišykite likusį riešutų kremą. Šį mišinį dėkite kaip antrąjį pyrago sluoksnį, įspauskite lazdyno riešutus. Apvyniokite maistine plėvele ir įdėkite į šaldymo kamerą nakčiai. Išimkite iš šaldiklio 30 min. iki patiekimo ir supjaustykite aštriu peiliu.