Malaizietiškas tinginys

30 min.
Spausdinti
  4 įvertinimai
Ingredientai:
  • Kakava milteliai, 200 g
  • Vanilė milteliai, 1 v. š.
  • Pienas kondensuotas, 350 g
  • Kiaušiniai 4 vnt.
  • Sviestas 150 g
  • Paprasti sausainiai 250 g
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi taip, kad popierius išlįstų pro skardos kraštus.
 
Sulaužykite sausainius ketvirčiais.
 
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir lengvais judesiais plakite. Įberkite kakavos, vanilės, įpilkite kondensuoto pieno. Viską gerai išmaišykite.
 
Supilkite šokoladinį kremą ir sviestą į prikaistuvį nesvylančiu paviršiumi. Kaitinkite nuolat maišydami, kol sutirštės.
 
Į paruoštą kepimo formą įpilkite šokoladinio kremo tiek, kad padengtų dugną. Ant viršaus klokite laužytų sausainių sluoksnį. Kartokite, kol viską sunaudosite.
 
Ant viršaus užlenkite kepimo popieriumi, paspauskite rankomis.
 
Palikite nakčiai šaldytuve.