Naminiai triufeliai

30-45 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Grietinėlė 300 ml
  • Sviestas 2 v.š.
  • Mandarino žievelė (tarkuota) 1 vnt.
  • Juodasis šokoladas 300 g
  • Romas šlakelis
  • Riešutų miksas sauja
  • Kakavos milteliai 3 v. š.
  • Itališki sausainiai-džiūvėsėliai biscotti 1 pak.
  • Druska žiupsnelis
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

supilkite grietinėlę į puodą ir kaitinkite ant vidutinės ugnies (neleiskite užvirti). Kai pradės rodytis burbuliukai, sudėkite sviestą, tarkuotą mandarino žievelę, išmaišykite. Į kitą dubenėlį sudėkite šokoladą, sulaužytą gabaliukais. Užpilkite karštą grietinėlę ant šokolado ir maišykite, kol šokoladas ištirps. Įberkite žiupsnelį druskos, įmaišykite brendį. Perpilkite visą masę į naują dubenį ir dėkite į šaldytuvą bent 2 val. Kai nuspręsite gaminti triufelius, ištraukite dubenį iš šaldytuvo. Leiskite šokoladui atšilti iki kambario temperatūros. Susmulkinkite riešutus. Sudėkite juos į vieną mažą dubenėlį, kakavos miltelius suberkite į kitą. Pripilkite puodelį karšto vandens ir sumerkite kelis šaukštus – jie bus reikalingi formuojant triufelius. Su šaukštu išgriebkite šokolado masę taip, kad susiformuotų rutuliukas. Kiekvieną triufelį apvoliokite kakavos milteliuose ir / arba riešutuose.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.