Nekeptas pyragas su žemės riešutų sviestu

60 min.
Spausdinti
  12 įvertinimų
Ingredientai:
  • Paprasti sausainiai 4 pak.
  • Sviestas 1 pak.
  • Imbiero milteliai 1 a. š.
  • Cinamonas 1 a. š.
  • Maskarponė 500 g
  • „Saulės pieno“ grietinėlė 200 ml
  • Cukraus pudra 5 v. š.
  • Žemės riešutų sviestas 4 v. š.
  • Juodasis šokoladas 60 g
  • „Saulės pieno“ sviestas 60 g
Įvertinti
Dalintis

Reikės:

Pagrindui: 

4 pakelių paprastų sausainių 
1 pakelio sviesto
1 šaukštelio imbiero miltelių
1 šaukštelio cinamono

Įdarui:

500 g maskarponės sūrio
200 ml „Saulės pieno“ grietinėlės
5 šaukštų cukraus pudros
4 šaukštų žemės riešutų sviesto

Glajui:

60 g juodojo šokolado
60 g „Saulės pieno“ sviesto 

Kaip gaminti:

Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite su cinamonu, imbieru bei ištirpintu sviestu. Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir kraštus. Laikykite šaldytuve 1 val. Maskarponės sūrį išsukite su žemės riešutų sviestu, cukraus pudra bei iki standumo išplakta grietinėle. Maskarponės masę sudėkite ant sausainių pagrindo, išlyginkite viršų. Dėkite į šaldytuvą porai valandų. Šokoladą ištirpinkite su sviestu ir šiuo glajumi apipilkite atvėsusį pyragą. Palaikykite pyragą šaldytuve dar kelias valandas ir skanaukite!

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.