Obuolių ir migdolų štrudelis

30 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Obuoliai 8 vnt.
  • Smulkinti migdolai 1/4 puodelio
  • Rudasis cukrus 4 v. š.
  • Druska 1/2 a. š.
  • Cinamonas 1/4 a. š.
  • Muskato riešutai 1/8 a. š.
  • Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 4–6 vnt.
  • Sviestas 50 g
  • Džiūvesėliai 2 v. š.
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir šiek tiek apkepkite smulkintus migdolus. Nulupkite obuolius, susmulkinkite ir sumaišykite su cukrumi, muskatu, cinamonu, druska. Tešlą iškočiokite ir patepkite lydytu sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais. Į jos vidurį sudėkite įdarą ir tuomet užbarstykite pakeptus migdolus. Užlenkite tešlos kraštus ir suvyniokite į vyniotinį. Patepkite jį likusiu lydytu sviestu, dėkite į skardą ir kepkite 50–60 minučių, kol švelniai paruduos. Nepamirškite vyniotino subadyti šakute, kad išeitų susikaupę garai. Patiekite su vanilinio skonio ledais!

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.