Panna Cotta

25 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Želatina 7 g
  • Pienas 750 ml
  • Citrinos žievelė
  • Bazilikų lapai 2 saujos
  • Medus 80 ml
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Sumaišykite želatiną su 60 ml pieno. Bazilikus labai smulkiai sukapokite, o geriausia – sutrinkite grūstuvėje ir sudėkite į likusį pieną su citrinos žievele ir medumi. Pakaitinkite ant vidutinės ugnies, bet neužvirkite. Nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite masei 10 minučių pailsėti.
Tada pamaišykite ir vėl užkelkite ant ugnies. Pamažu įmaišykite želatiną ir pasirūpinkite, kad ji visiškai ištirptų.  Gautą masę supilstykite į mažus indelius ir įdėkite į šaldytuvą bent keturioms valandoms, kol puikioji panna cotta sustings. 

O tada belieka mėgautis. Skanaus!