Raudonųjų pupelių ir šokolado keksas

45 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Bananai (sunokę) 2 vnt.
  • Cukrus 1 stikl.
  • Konservuotos raudonosios pupelės 1 skard.
  • Kakava 5 v. .š
  • Cukraus pudra papuošti
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Nuplaukite ir nusausinkite pupeles. Į trintuvą sudėkite kartu su bananais ir trinkite iki vientisos masės. Ten pat suberkite cukrų, kakavą, įmuškite kiaušinius. Dar kartą gerai sutrinkite. Kekso skardą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Patikrinkite mediniu pagaliuku, ar keksas iškepęs: jei įsmeigtas ir ištrauktas pagaliukas neaplipęs tešla, vadinasi, galime keksą traukti. Iškepę ir atvėsinę apibarstykite viršų cukraus pudra. Skanaus!