Sausainiai su migdolais

20 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Miltai 300 g
  • Cukrus 200 g
  • Sviestas 200 g
  • Kepimo milteliai 1 arb. š.
  • Migdolai 40 g
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:


Persjotus miltus sumaišykite su kepimo milteliais, paskui suberkite cukrų, supilkite pašildytą sviestą ir išminkykite tešlą. Gautą masę iškočiokite iki maždaug 5-7 mm. Tada stikline įspauskite apskritimo formeles ir jas sudėkite į kepimo skardą. Į kiekvieną sausainį įspauskite po migdolo riešutą ir kepkite iki 200° C įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau