Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Sluoksniuotas uogų ir ispaninio šalavijo sėklų desertas

Sluoksniuotas uogų ir ispaninio šalavijo sėklų desertas

30-45 min.
Spausdinti
  4 įvertinimai
Ingredientai:
  • APATINIAM SLUOKSNIUI:
  • Bananai 1 vnt.
  • Gervuogių, mėlynių arba šilauogių 1/2 puod.
  • Migdolų pieno 1/4 puod.
  • PUDINGUI:
  • Ispaninio šalavijo (čija) sėklų 1/4 puod.
  • Migdolų pieno 1 puod.
  • Vanilės ekstraktas 1 arb. š.
  • Medus 1/2 valg. šaukšt.
  • VIRŠUTINIAM SLUOKSNIUI:
  • Braškių, aviečių arba vyšnių jogurto 1/4 puod.
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Dubenėlyje gerai sumaišykite ispaninio šalavijo sėklas, migdolų pieną, vanilės ekstraktą ir medų. Įdėkite į šaldytuvą bent 2 val. (idealiu atveju – visai nakčiai). Plaktuvu iki vientisos masės sutrinkite apatinio sluoksnio ingredientus: bananą, gervuoges, migdolų pieną. Kai pudingas bus paruoštas, sluoksniuokite desertą stiklinėje: apačioje dėkite gervuogių mišinį, tuomet – pudingą, viršuje – braškinį jogurtą. Puoškite savo mėgstamais riešutais, uogomis, mėtų lapeliais. Skanaus!

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti