Sluoksniuotas uogų ir ispaninio šalavijo sėklų desertas

Sluoksniuotas uogų ir ispaninio šalavijo sėklų desertas

30-45 min.
Spausdinti
  4 įvertinimai
Ingredientai:
  • APATINIAM SLUOKSNIUI:
  • Bananai 1 vnt.
  • Gervuogių, mėlynių arba šilauogių 1/2 puod.
  • Migdolų pieno 1/4 puod.
  • PUDINGUI:
  • Ispaninio šalavijo (čija) sėklų 1/4 puod.
  • Migdolų pieno 1 puod.
  • Vanilės ekstraktas 1 arb. š.
  • Medus 1/2 valg. šaukšt.
  • VIRŠUTINIAM SLUOKSNIUI:
  • Braškių, aviečių arba vyšnių jogurto 1/4 puod.
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Dubenėlyje gerai sumaišykite ispaninio šalavijo sėklas, migdolų pieną, vanilės ekstraktą ir medų. Įdėkite į šaldytuvą bent 2 val. (idealiu atveju – visai nakčiai). Plaktuvu iki vientisos masės sutrinkite apatinio sluoksnio ingredientus: bananą, gervuoges, migdolų pieną. Kai pudingas bus paruoštas, sluoksniuokite desertą stiklinėje: apačioje dėkite gervuogių mišinį, tuomet – pudingą, viršuje – braškinį jogurtą. Puoškite savo mėgstamais riešutais, uogomis, mėtų lapeliais. Skanaus!

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.