Šokoladainis su avietėmis ir riešutais

50-60 min
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Sviestas 185 g
  • Miltai 85 g
  • Kakavos milteliai 40 g
  • Juodasis kartusis šokoladas COTE D'OR 185 g
  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Rudasis cukrus 275 g
  • Avietės (gali būti ir šaldytos) 100 g
  • Sūdytos lukštentos pistacijos 50 g
  • Pakaninės karijos 100 g
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 ºC. Sviestą kartu su smulkintu karčiuoju šokoladu dėkite į dubenį, o pastarąjį statykite virš puodo su verdančiu vandeniu. Atsargiai maišydami leiskite ingredientams ištirpti ir susimaišyti, atidėkite šiek tiek atvėsti. Dubenyje elektriniu plaktuvu suplakite kiaušinius su cukrumi. Į šią masę supilkite pravėsusį tirpintą sviestą su šokoladu ir sukrėskite miltus, sumaišytus su kakavos milteliais. Atsargiai viską sumaišykite.  Berkite susmulkintus riešutus bei avietes – išmaišykite. Gautą tešlą pilkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite apie 25–30 min. Prieš pjaustant pyragas turi būti atvėsęs.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.