Šokoladinis keksas

70 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Kiaušiniai 2 vnt.
  • Cukrus 200 g
  • Vanilinis cukrus 10 g
  • AUGA aliejus 125 g
  • AUGA miltai 150 g
  • Kakavos milteliai 50 g
  • Kepimo milteliai 1 a. š.
  • Juodasis šokoladas 100 g
  • Cukinija 250 g
  • Druska pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberkite druską, kepimo miltelius, kakavą ir miltus. Supilkite aliejų. Gerai išmaišykite. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka ir įmaišykite į tešlą. Sutrupinkite šokoladą ir gabaliukus taip pat suberkite į tešlą. Kekso formą patepkite aliejumi, pabarstykite miltais ir sukrėskite tešlą. Kepkite ~ 1 val. 170–180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!