Šokoladinis žemės riešutų pyragas

25 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Mėgstami sausainiai (pvz., avižiniai) 150 g.
  • Kreminis sūris (pvz., „Philadelphia“) 1 puodelis
  • Riešutų sviestas 1 puodelis
  • Cukraus pudra 3/4 puodelio
  • Grietinėlė „Saulės pienas“ 1 puodelis
  • Riešutai papuošimui
  • Riešutai papuošimui
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Dideliame dubenyje išmaišykite kreminį sūrį, riešutų sviestą ir cukraus pudrą iki vientisos masės. Atsargiai įmaišykite iki standumo išplaktą grietinėlę. Tortinės ar aukšto dubens dugną padenkite trupintais sausainiais. Paruoštą riešutų sviesto masę sukrėskite ant sausainių ir įdėkite į šaldytuvą bent 2 val., kad sustingtų (idealiu atveju laikykite per naktį). Pyrago viršų pašlakstykite šokolado sirupu, pabarstykite riešutais ir patiekite šaltą.