Žalieji skanukai–rutuliukai

30 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Anakardžių riešutai 0,5 stiklinės
  • Kokosų drožlės 1,5 stiklinės
  • Medus 3 v. šaukštai
  • Išlydytas kokosų aliejus 4 v. šaukštai
  • Šilto vanduo 0,5 stiklinės
  • Trintuvas
  • Maltos dygliuotųjų ožerškių (angl. goji) uogos 3 v. šaukštai
  • Spalvotos kokosų drožlės
  • Šokoladiniai pabarstukai
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Į elektrinį trintuvą suberkite anakardžių riešutus, įdėkite 3 valgomuosius šaukštus medaus, suberkite kokosų drožles.
 
Paskutinis žingsnis prieš sutrinant visus produktus – supilkite šiltą vandenį ir kokosų aliejų.
 
Viską sutrinkite iki vientisos masės. Malti nebus lengva, todėl vis išjunkite trintuvą, pamaišykite masę, kad viskas tolygiai susitrintų.
 
Rankomis suformuokite norimo dydžio rutuliukus ir apibarstykite pabarstukais. Palikite šaltai, kad kokosų aliejus sustingtų ir rutuliukai sukietėtų.