Želė su migdolais

15 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Vanduo (verdantis) 2 puodeliai
  • Želatina 20 g.
  • Cukrus 1/2 puodelio
  • Migdolų ekstraktas 4 a. š.
  • Pienas „Saulės pienas“ (šaltas) 1/2 puodelio
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Supilkite verdantį vandenį į dubenėlį, suberkite želatiną ir maišykite, kol visiškai ištirps. Supilkite cukrų ir taip pat maišykite, kol ištirps. Supilkite migdolų ekstraktą, pieną. Viską išmaišykite. Perpilkite mišinį į kvadratinį indą ir įdėkite į šaldytuvą 2–3 val. Ištraukę iš šaldytuvo supjaustykite kubeliais ir patiekite su mėgstamais vaisiais.