Nealkoholinis spanguolių punšas

20 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Cukrus 450 g
  • Vanduo 225 ml
  • Citrinos sultys 225 ml
  • Spanguolių sultys 1 l
  • Cinamonas 1/2 a.š.
  • Imbieras 1/2 a.š.
Įvertinti
Dalintis

 Gaminimas:

10 minučių ant vidutinės ugnies pavirinkite vandenį su cukrumi. Supilkite citrinų, spanguolių ir ananasų sultis, suberkite prieskonius. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol punšas pamažu pradės virti. Tada leiskite jam kelias minutes atvėsti ir supilkite į pašildytą indą. Į šį punšą galite įdėti citrinų griežinėlių ar gvazdikėlių. 

SKANAUS
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.