Šalta žalioji arbata su citrinomis

5 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Karštas vanduo 500 ml
  • Šaltas vanduo 700 ml
  • Žaliosios citrinos sultys 60 ml
  • Žaliosios arbatos pakeliai 5 vnt.
  • Medus 2 v. š.
  • Mėtos lapeliai 18 vnt.
  • Citrinos sultys 60 ml
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Į 70-80°C karštumo vandenį įmerkite 5 žaliosios arbatos pakelius, išimkite juos po 3-5 minučių ir išspauskite juose likusį skystį. Įmaišykite medų, kol jis visiškai ištirps. Į didelį indą supilkite citrinos ir žaliosios citrinos sultis, užpilkite jas arbata su medumi. „Kol arbata dar šilta paragaukite, ar jums pakanka saldumo. Jeigu norisi saldžiau, įdekite daugiau medaus. Būtinai tai padarykite prieš atšaldant arbatą, nes medus šaltyje tirpsta ilgiau. Tuomet į jau beveik paruoštą gėrimą supilkite šaltą vandenį ir viską gerai išmaišykite. Į stiklines įberkite ledukų ir užpilkite šalta arbata. Puoškite šaltos arbatos stiklines citrinos ir žaliosios citrinos griežinėliais, mėtos lapeliais“, – patarimais, kaip ruošti šaltą arbatą, dalinasi „Maximos“ maisto gamybos ekspertas Aidas Poleninas.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.