Daniškas dešrainis „Pølse“ su jautienos ir kiaulienos dešrele

35 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • „Gardėsio“ dešrainių bandelės STREET FOOD 2 vnt.
  • „Biovelos“ šviežios jautienos ir kiaulienos dešrelės BE JOKIO APVALKALO 2 vnt.
  • Majonezas 3 v. š.
  • Dešrainių padažas 1 v. š.
  • Marinuotų agurkėlių skystis 1 a. š.
  • Smulkinti kaparėliai 1 v. š.
  • Smulkinti svogūnėliai 1 v. š.
  • Geltonasis svogūnas 1 vnt.
  • Kario prieskoniai ½ a. š.
  • Sviestas 1 a. š.
  • Cukrus žiupsnis
  • Marinuoti agurkėliai 7-8 vnt.
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Grilyje arba keptuvėje apkepkite „Biovelos“ jautienos ir kiaulienos dešreles, kol šios gražiai apskrus. Taip pat keptuvėje arba grilyje lengvai pakepkite „Gardėsio“ dešrainių bandeles STREET FOOD, kol jos lengvai apskrus ir sušils.

Pasigaminkite danišką padažą su garstyčiomis: sumaišykite 3 v. š. majonezo, 1 a. š. dešrainių padažo HOT DOG, 1 a. š. marinuotų agurkėlių sulčių, 1 v. š. smulkintų marinuotų kaparėlių, 1 v. š. smulkintų svogūnėlių, 1 v. š. smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių ir pusę šaukštelio kario prieskonių.

Lengvai įkaitintoje keptuvėje ant gabalėlio sviesto pakepkite žiedais pjaustytą svogūną. Tam, kad jis lengviau karamelizuotųsi, pabarstykite pusę šaukštelio cukraus.

Ant pakepintų „Gardėsio“ dešrainio bandelių užtepkite pagaminto padažo, dėkite apkeptą dešrelę, likusius pjaustytus agurkėlius, keptus svogūnus. Taip pat ant viršaus galite gausiai užpilti padažo – jis šio recepto akcentas.