Grilyje kepti baklažanai su pomidorais ir ožkos sūriu

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Baklažanas 1 vnt.
  • Pomidoras 2 vnt. dideli
  • Ožkos sūris 500 g
  • Alyvuogių aliejus 4 a.š.
  • Actas 2 a.š.
  • Druska, pipirai pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Įkaitinkite grilį iki vidutinio karštumo. Supjaustykite baklažaną plonesniais griežinėliais. Dideliame dubenyje ištepkite griežinėlius alyvuogių aliejumi ir actu. Pagardinkite pipirais bei druska. Pusę baklažano sudėkite ant lentelės. Pabarstykite druskos ant ožkos sūrio ir pomidorų gabalėlių, sudėkite juos ant kiekvieno baklažano griežinėlio. Padenkite viršų baklažanu ir kiekvieną ryšulėlį sutvirtinkite dantų krapštuku. Švelniai sutepkite aliejumis grilio groteles. išimkite dantų krapštukus ir išdėliokite ryšulėlius ant grotelių. Kepkite 7–8 minutes ir atsargiai apverskite. Toliau pakepinkite apie 6 minutes.