Lietuviškai ruoštas dešrainis

40 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • „Biovelos“ kiaulienos klasikinės dešrelės BE JOKIO APVALKAVO 4 vnt.
  • „Gardėsio“ dešrainių bandelių STREET FOOD 4 vnt.
  • Marinuoti agurkėliai keli vnt.
  • Marinuoti burokėliai keli vnt.
  • Svogūnų laiškai ir krapai didelė sauja
  • Kietai virti kiaušiniai 4 vnt.
  • Nedidelis baltasis svogūnas 1 vnt.
  • Majonezas 4 v. š.
  • Garštyčios 2 a. š.
  • Citrinos sultys 2 a. š.
  • Druska
  • Pipirai
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Pasiruoškite kiaušinių mišrainę. Virtus kiaušinius, svogūną, marinuotus agurkėlius supjaustykite nedideliais kubeliais ir suberkite į vieną dubenį. Tuomet sukrėskite majonezą, garstyčias, pagardinkite druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių.

Supjaustykite arba sutarkuokite marinuotus burokėlius. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir krapus.

Ant grilio arba keptuvėje paskrudinkite bandeles ir dešreles.

Į bandelę dėkite dešrelę bei pjaustytų marinuotų burokėlių. Ant viršaus – dosniai paskirstykite kiaušinių mišrainės, viską pagardinkite smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.