Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Jautienos kepsnys

20 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Jautienos išpjova 4 vnt.
  • Jūros druska 30 g
  • Juodieji pipirai 15 g
  • Alyvuogių aliejus 1 v.š.
Įvertinti
Dalintis
4 asmenims

Gaminimas:

Mėsą nuplauname ir nusausiname. Iš abiejų pusių įtriname druskos ir pipirų mišiniu, patepame aliejumi. Paruošiame kepsninę, kad mėsa keptų 200° C. Kepsnius dedama ant grotelių, uždengiame dangčiu ir abi išpjovų puses kepame maždaug po 6 min. Nuo grotelių mėsą perkeliame į šiltą lėkštę. Paliekame 10 min. 
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti