Jautienos kepsnys

20 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Jautienos išpjova 4 vnt.
  • Jūros druska 30 g
  • Juodieji pipirai 15 g
  • Alyvuogių aliejus 1 v.š.
Įvertinti
Dalintis
4 asmenims

Gaminimas:

Mėsą nuplauname ir nusausiname. Iš abiejų pusių įtriname druskos ir pipirų mišiniu, patepame aliejumi. Paruošiame kepsninę, kad mėsa keptų 200° C. Kepsnius dedama ant grotelių, uždengiame dangčiu ir abi išpjovų puses kepame maždaug po 6 min. Nuo grotelių mėsą perkeliame į šiltą lėkštę. Paliekame 10 min. 
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.