Vaikiški mini mėsainiai su jautiena

45 min.
Spausdinti
  4 įvertinimai
Ingredientai:
  • „Gardėsio“ mėsainių mini bandelės STREET FOOD 2 vnt.
  • „Biovelos“ ekologiški jautienos maltinukai 2 vnt.
  • Pomidorų padažas 100 g
  • Majonezas 50 g
  • Čederio sūrio lapeliai 2 vnt.
  • Marinuoti agurkėliai 3-4 vnt.
  • Salotų lapai keli vnt.
  • Pomidoras 1 vnt.
  • Nedidelės bulvės 2-3 vnt.
  • Druska
  • Pipirai
  • Alyvuogių aliejus
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Keptuvėje arba grilyje apkepkite „Biovelos“ ekologiškus jautienos maltinukus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol paplotėliai lengvai apskrus. Prieš jiems baigiant kepti, uždėkite sūrio, kad šis pasilydytų.

Nulupkite bulves ir supjaustykite juostelėmis. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir kepkite orkaitėje arba grilyje (180 laipsnių temperatūroje) apie 30 minučių.

Grilyje arba keptuvėje apkepkite „Gardėsio“ mėsainių bandeles.

Ant apskrudusių bandelių tepkite majonezo, dėkite salotos lapą, šiltą jautienos paplotėlį su sūriu, kelis šaukštus pomidorų padažo, smulkintų marinuotų agurkėlių.

Mėsainį perverkite medine lazdele, kad būtų patogiau valgyti.

Serviruokite su keptomis bulvių lazdelėmis ir pomidorų padažu.