Meksikietiškos „quesadillas“

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Kiauliena 500 g
  • Sūris 170 g (tarkuotas)
  • Meksikietiškas arba kepsnių padažas 40 ml
  • Svogūnas 2 vnt.
  • Raudona paprika 1 vnt.
  • Geltona paprika 1 vnt.
  • Tortilijos 6 vnt.
  • Druska, pipirai pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Keptuvėje paruošiame supjaustytą mėsą, paprikas ir svogūnus. Pagardiname prieskoniais, sūriu ir padažu. Gerai išmaišome. Ant tortilijų dedame įdarą, kraštuose paliekant šiek tiek vietos. Perlenktas tortilijas apkepame keptuvėje, kad abi pusės įgautų auksinę rudą spalvą. Patiekiame su grietine ar natūraliu jogurtu.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.