Meksikietiškos „quesadillas“

30 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Kiauliena 500 g
  • Sūris 170 g (tarkuotas)
  • Meksikietiškas arba kepsnių padažas 40 ml
  • Svogūnas 2 vnt.
  • Raudona paprika 1 vnt.
  • Geltona paprika 1 vnt.
  • Tortilijos 6 vnt.
  • Druska, pipirai pagal skonį
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Keptuvėje paruošiame supjaustytą mėsą, paprikas ir svogūnus. Pagardiname prieskoniais, sūriu ir padažu. Gerai išmaišome. Ant tortilijų dedame įdarą, kraštuose paliekant šiek tiek vietos. Perlenktas tortilijas apkepame keptuvėje, kad abi pusės įgautų auksinę rudą spalvą. Patiekiame su grietine ar natūraliu jogurtu.