Keptos varškės sūrio lazdelės su grietinės–petražolių padažu ir salotėlėmis

15 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Varškės sūris 1 vnt.
  • Miltai 100 g
  • Kepimo milteliai 1 a.š.
  • Kiaušiniai 1 vnt.
  • Pienas 100 g
  • Smulkialapės salotos 40 g
  • Grietinė 150 g
  • Petražolės 20 g
  • Česnakas 10 g
Įvertinti
Dalintis
(2 porcijos)
 
Šioms sūrio lazdelėms pasigaminti išleisite vos 3,47 Eur*.

Paruošimo būdas:

Pirmiausia juostelėmis supjaustykite varškės sūrį. Tada iš miltų, kiaušinių, pieno, kepimo miltelių ir žiupsnelio druskos sumaišykite tešlą. Joje voliokite jau supjaustytą sūrį ir kepkite jį įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių. Svarbiausia – nepagailėkite aliejaus. Padažui supjaustykite petražoles bei česnakus ir viską sumaišykite su grietine.
 
*Pastaba. Nuotraukose esantys papuošimai į kainą neįskaičiuoti.