Kreminis baravykų sviestas karštiems kiaušiniams gardinti

15 min.
Spausdinti
  4 įvertinimai
Ingredientai:
  • Šaldyti baravykai 3 vnt.
  • Lydytas (angl. ghee) sviestas 50 g
  • Čiobrelio šakelė 2 vnt.
  • Česnakas 2 skiltelės
  • Druska, pipirai
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Baravykus vos vos atšildykite, kad jie būtų lengvai pjaustomi. Supjaustykite smulkiais gabalėliais. Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu sviesto apkepinkite česnako skilteles, suberkite grybus ir pakepinkite, kol gražiai apskrus. Suberkite nuo čiobrelių šakelių nuskabytus lapelius, suberkite druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite. Nukelkite nuo ugnies ir palikite, kad visiškai atvėstų.
 
Lydytą (angl. ghee) sviestą sumaišykite su kepintais grybais ir sudėkite į dubenėlį