Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Prieskoninis alyvuogių aliejus

10 min
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Karštame vandenyje nuplautos citrinos žievelių (tik geltonosios dalies) 1 vnt.
  • Karštame vandenyje nuplauto apelsino žievelių (tik geltonosios dalies) 1 vnt.
  • Čiobreliai TASTY HOME 15 g
  • Kardamonai TASTY HOME 2 šaukšteliai
  • Keturių rūšių pipirai SALDVA 1 šaukštelis
  • Ypač tyras alyvuogių aliejus LA ESPANOLA 750 ml
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Į vieną stiklinį indą įdėkite citrinos ir apelsino žieveles bei pusę čiobrelių šakelių. Į kitą likusias čiobrelių šakeles, pipirus ir kardamonus. Užpilkite aliejumi, sandariai uždarykite ir 2 savaitėms palikite tamsioje, sausoje patalpoje. Indus galima papuošti rankų darbo etiketėmis, kalėdiniais kaspinėliais ir vardinėmis kortelėmis. Puikiai tinka salotoms ir žuvies patiekalams gardinti.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti