Gaminimas
Gerai įkaitinkite keptuvę ir aliejuje apkepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką ir mėsą iki tol, kol ji nebebus žalia. Tuomet sudėkite pomidorų pastą ir konservuotus pomidorus. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais, petražolėmis, paprika ir raudonėliais. Supilkite vandenį ir viską gerai išmaišykite. Jei masė per tiršta – įpilkite daugiau vandens. Taip ant silpnos ugnies palikite troškintis apie 5 minutes. Į gilesnį indą sudėkite lazanijos lakštus, paskirstykite kiaulienos faršą ir uždėkite lazanijos lakštus ant viršaus. Pakartokite veiksmą toliau. Ant viršutinių lakštų sudėkite likusią faršo masę, ant jos tolygiai paskirstykite grietinę ir užbarstykite sūriu. Orkaitę įkaitinkite iki 200° C ir kepkite, kol sūris gražiai apskrus (apie 40 minučių).