Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Makaronai su krevetėm ir parmezano sūriu

30 min.
Spausdinti
  0 įvertinimų
Ingredientai:
  • Mėgstami makaronai 200 g
  • Sviestas 2 v. š.
  • Alyvuogių aliejus 2 v. š.
  • Česnakas 6 skilt.
  • Svogūnai 1/4 puodelio (smulkiai supjaustyti)
  • Citrinos sultys 1/4 puodelio
  • Baltasis vynas 1/2 puodelio
  • Aitriųjų paprikų dribsniai 1 a. š.
  • Krevetės 400 g
  • Druska, pipirai pagal skonį
  • Parmezano sūris (tarkuotas)
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Išvirkite makaronus pagal instrukciją, nupilkite vandenį, tačiau pasilikite vieną stiklinę vandens nuo makaronų. Keptuvėje kaitinkite sviestą ir alyvuogių aliejų, sudėkite svogūną ir česnaką, apkepkite iki auksinės spalvos. Sudėkite krevetes ir kepkite po 2 min. iš abiejų pusių. Išimkite ir perdėkite į lėkštę. Į tą pačią keptuvę supilkite citrinos sultis, vyną, suberkite pipirų dribsnius, pakaitinkite keletą minučių ant vidutinės ugnies. Sudėkite krevetes atgal, taip pat įdėkite makaronus ir supilkite atidėtą vandenį, kuriame virė makaronai. Kaitinkite ant vidutinės ugnies apie 5 min. Patiekite su parmezanu (ir, jei norite, pabarstykite dar trupučiu aitriųjų paprikų dirbsnių).
 

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti