Kaip gaminti:
Išvirkite makaronus pagal instrukciją, nupilkite vandenį, tačiau pasilikite vieną stiklinę vandens nuo makaronų. Keptuvėje kaitinkite sviestą ir alyvuogių aliejų, sudėkite svogūną ir česnaką, apkepkite iki auksinės spalvos. Sudėkite krevetes ir kepkite po 2 min. iš abiejų pusių. Išimkite ir perdėkite į lėkštę. Į tą pačią keptuvę supilkite citrinos sultis, vyną, suberkite pipirų dribsnius, pakaitinkite keletą minučių ant vidutinės ugnies. Sudėkite krevetes atgal, taip pat įdėkite makaronus ir supilkite atidėtą vandenį, kuriame virė makaronai. Kaitinkite ant vidutinės ugnies apie 5 min. Patiekite su parmezanu (ir, jei norite, pabarstykite dar trupučiu aitriųjų paprikų dirbsnių).