Ėrienos šonkauliukai su spanguolių padažu

60 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Ėrienos šonkauliukai 4 vnt.
  • Druska, pipirai pagal skonį
  • Mėtos pagal skonį
  • Citrina pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
  • Rozmarinas pagal skonį
  • Spanguolės pagal skonį
  • Cukrus
  • Vanduo
Įvertinti
Dalintis
2 porcijos

Gaminame:

Mėsą apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite druska, pipirais, smulkintais mėtos lapeliais, rozmarinu. Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis.  Įmasažuokite prieskonius. Palaikykite šaldytuve valandą ar dvi. Supilkite vandenį, suberkite cukrų, užvirinkite vandenį, ir maišykite tol kol cukrus ištirps.  Suberkite spanguoles. Virkite kol spanguolės subliukš. Palikite atvėsti. Iškeptą mėsą patiekite su spanguolių padažu.
Derinkite su raudonuoju sausu vynu.