Jautienos didkepsnis

15 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Jautienos antrekoto kepsniai 2 vnt.
  • Sviestas 2 v. š.
  • Druska 1/2 a. š.
  • Malti juodieji pipirai 1/4 v. š.
  • Rozmarino šakelės 3 vnt.
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Įkaitinkite orkaitę iki 250 ℃. Sudėkite sviestą į smarkiai įkaitintą ketaus keptuvę. Pabarstę kepsnius druska ir pipirais, sudėkite juos į keptuvę ir apskrudinkite kiekvieną kepsnio pusę po 30 sekundžių. Sudėkite ant kepsnių rozmarino šakeles ir aplaistykite kepsnius keptuvėje išsilydžiusiu sviestu. Įdėkite keptuvę su kepsniais į orkaitę ir kepkite 4-5 minutes. Prieš patiekdami, leiskite mėsai 5 minutes pailsėti.