Jautienos guliašas su alyvuogėmis

40 min.
Spausdinti
  4 įvertinimai
Ingredientai:
  • „Utenos mėsos" Jautiena guliašui 450 g.
  • Kapoti pomidorai savose sultyse 400 g.
  • Juodosios alyvuogės 100 g.
  • Švieži bazilikai 20 g.
  • Mėlynieji svogūnai 100 g.
  • Česnakinė duonelė 1 vnt.
  • Česnakas
  • Druska, pipirai
  • Aliejus
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Jautiena kepama keptuvėje vidutinėje temperatūroje su aliejumi. Gardinama druska ir pipirais. Kai nugaruoja išsiskyrusios sultys, sudedami šiaudeliais pjaustyti svogūnai. Pakepama kelias minutes. Supilami pomidorai, pupelės, kapotos alyvuogės ir česnakai. Gardinama prieskoniais ir kapotu šviežiu baziliku. Troškinama keptuvėje uždengus dangčiu apie 30min.

Duonelę kepame orkaitėje pagal gamintojų rekomendacijas. Prieš sudėdami mėsą į keptuvę įsitikinkite, kad ji yra gerai įkaitusi. Taip užskrudinsite mėsą ir išlaikysite ją sultingesnę.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.