Kepenėlių paštetas su spanguolėmis

40 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės 600 g
  • Sviestas 200 g
  • Čiobrelio šakelės kelios
  • Druska 1 a. š.
  • Alyvuogių aliejus 6 v. š.
  • Vanduo 50 - 100 ml
  • Džiovintos spanguolės 30 g
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Juodieji pipirai
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Kepenėles nuplaukite, nusausinkite ir išpjaustykite visas plėves bei pažaliavusias vietas. Supjaustykite vienodais mažais gabaliukais. Tuomet keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus, sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite, kol suminkštės.
Tada sudėkite 150 gramų sviesto, kai išsilydys, dėkite kepenėles, čiobrelio šakeles, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir troškinkite ant mažos ugnies maždaug 15–20 minučių. Po to išimkite čiobrelio šakeles, keptuvės turinį sudėkite į virtuvinį smulkintuvą ir sumalkite iki vientisos masės. Įpilkite vandens, jei norisi, kad paštetas būtų truputį minkštesnis. Įdėkite džiovintas spanguoles ir su šaukštu išmaišykite.
Sudėkite paštetą į norimus indelius ir ant viršaus užpilkite 50 gramų išlydyto sviesto. Padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.