Mėsainiai

45 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Mėsainių maltinukai 4 vnt.
  • Mėsainių bandelės 4 vnt.
  • Sūris 4 riekelės
  • Salotų gūžė 1 vnt.
  • Pomidoras 1 vnt.
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Marinuoti agurkai 1 vnt.
  • Majonezas 2 v.š.
  • Barbekiu padažas 2 v.š.
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Mėsainio maltinukus kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 230° C, arba lauko kepsninėje ant grotelių. Kol mėsa kepa, žiedais supjaustome svogūną, plonais griežinėliais – pomidorą ir agurką. Baigiant kepti mėsai ant viršaus dedame svogūnus ir sūrį, apskrudiname bandeles. Ant vienos jų dalies tepame šiek tiek majonezo, dedame po salotos lapą, guldome maltinukus su svogūnais ir sūriu, po kelis griežinėlius pomidoro ir agurko. Ant viršaus dedame berbekiu padažu pagardintas antrąsias bandelių puses.