Smulkintos jautienos mėsos apkepas

1 val.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Utėnos mėsos smulkintos jautienos 450 g
  • Paprika 200 g
  • Svogūnas 200 g
  • Pupelės (konservuotos) 200 g
  • Prieskoniai pagal skonį
  • Mažosios morkos 100 g
  • Vyšniniai pomidorai 100 g
  • Bulvės 0,5 kg
  • Grietinėlė 400 g
  • Kietasis sūtis (tarkuotas) 200 g
  • Kiaušiniai 2 vnt.
  • Druska, pipirai, aliejus
Įvertinti
Dalintis
Paruošimo būdas:

Smulkinta jautiena kepama vidutinėje temperatūroje pagardinta prieskoniais, kol nugaruoja visos išsiskyrusios sultys. Sudedama juostelėmis pjaustytos paprikos, svogūnai, morkos, per pusę pjauti vyšniniai pomidorai. Viskas patroškinama kelias minutes.

Bulvės supjaustomos griežinėliais. Pagardinamos druska ir pipirais. Kepimo skarda ištepama aliejumi. Sluoksniuojant sudedamos pjaustytos bulvės ir kepta jautiena.

Grietinėlė sumaišoma su trakuotu kietuoju sūriu ir kiaušiniais. Užpilama ant sluoksniuočio. Kepama orkaitėje 165°C temp. 35–40 min.

Tam, kad jautiena nesuliptų į didelius gabalus, kepant ją reikia nuolat maišyti.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.