Vištiena, įdaryta maskarponės sūriu

60 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Maskarponė 3 v. š.
  • Rozmarinas 1 v. š.
  • Česnakas 1 skiltelė (išspausta)
  • Vištienos krūtinėlė 2 vnt.
  • Šoninė 4 gab.
  • Citrinos sultys 1/2 vnt. (šviežiai spaustos)
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Maskaroponę sumaišykite su rozmarinu ir česnaku. Išdėliokite vištienos krūtinėles ant pjaustymo lentelės ir įpjaukite horizontaliai, kad tilptų įdaras. Įdėkite šaukštą maskarponės mišinio. Apvyniokite krūtinėles šonine – kuo standžiau ir tvirčiau, kad įdaras neiškristų. Sudėkite vištieną į kepimo indą ir dėkite į orkaitę 45–60 min. Galiausiai apšlakstykite citrinos sultimis. Taip paruošta vištiena ypač gardi su bulvėmis ir šparaginėmis pupelėmis.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsiregistruodami gauti MAXIMOS siunčiamą naujienlaiškį sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Sužinokite daugiau Privatumo politikoje.