Nemokama infolinija (8-22 val.)
8 800 20050

Vištiena, įdaryta maskarponės sūriu

60 min.
Spausdinti
  2 įvertinimai
Ingredientai:
  • Maskarponė 3 v. š.
  • Rozmarinas 1 v. š.
  • Česnakas 1 skiltelė (išspausta)
  • Vištienos krūtinėlė 2 vnt.
  • Šoninė 4 gab.
  • Citrinos sultys 1/2 vnt. (šviežiai spaustos)
Įvertinti
Dalintis

Kaip gaminti:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Maskaroponę sumaišykite su rozmarinu ir česnaku. Išdėliokite vištienos krūtinėles ant pjaustymo lentelės ir įpjaukite horizontaliai, kad tilptų įdaras. Įdėkite šaukštą maskarponės mišinio. Apvyniokite krūtinėles šonine – kuo standžiau ir tvirčiau, kad įdaras neiškristų. Sudėkite vištieną į kepimo indą ir dėkite į orkaitę 45–60 min. Galiausiai apšlakstykite citrinos sultimis. Taip paruošta vištiena ypač gardi su bulvėmis ir šparaginėmis pupelėmis.

Mūsų paslaugosVisos paslaugos

MAXIMOS dovanų kortelės ir čekiai Paskolos Bilietai į renginius Elektroninis bilietas TAX-FREE paslauga Pinigų išgryninimo paslauga
Sąskaitų išrašymas
Patogus būdas gauti sąskaitas faktūras
Plačiau
Naujienlaiškis
Užsakyti