Čili troškinys

60 min.
Spausdinti
  3 įvertinimai
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus
  • Kalakutienos faršas 450 g
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Vanduo 2 puodeliai
  • Konservuoti pomidorai 1 skardinė (didelė)
  • Konservuotos pupelės 1 skardinė (maža)
  • Česnakas 2 skiltelės
  • Aitrioji paprika 1 vnt.
  • Saldžios paprikos milteliai 0,5 a.š.
  • Raudonėlis pagal skonį
  • Rozmarinas pagal skonį
  • Druska, pipirai pagal skonį
  • Kmynai žiupsnelis
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Puode įkaitinkite šlakelį aliejaus. Sudėkite kalakutienos faršą ir kepkite, kol įgaus gražų rudą atspalvį. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, palaukite, kol suminkštės. Dabar galite įpilti vandens, sudėti pomidorus, pupeles ir grūstą česnaką, suberti prieskonius. Vis pamaišykite, iki užvirs, tada sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 30 minučių. Troškinį patiekite su tarkuotu sūriu. 
Nudžiuginkite save ir artimuosius naujomis pietų idėjomis.
Skanaus!