Lipnūs vištienos sparneliai

45 min.
Spausdinti
  1 įvertinimas
Ingredientai:
  • Vištienos sparneliai 8 vnt.
  • Druska, pipirai žiuspnelis
  • Malta paprika žiuspnelis
  • Česnakų milteliai žiuspnelis
  • Aliejus 2 v.š.
  • Miltai 2 v.š.
  • Sviestas 1 v.š.
  • Medus 1 v.š.
  • Saldžiarūgštis čili padažas 2 v.š.
  • Pomidorų padažas 1 v.š.
  • Sezamo sėklos pabarstymui
Įvertinti
Dalintis

Gaminimas:

Supjaustykite spranelius ir sumaišykite su druska, pipirais, česnakų milteliais ir malta rūkyta paprika. Įpilkite aliejaus, miltų ir išmaišykite. Į kepimo skardą patieskite kepimo popierių, išdėliokite sparnelius. Kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie pusvalandį. 
Kol sparneliai kepa - pasigaminkite lipnųjį padažą: keptuvėje išlydikite sviestą, įpilkite medaus, pomidorų padažą bei saldžiarūgštį čili padažą. Trumpai pakaitinkite nuolat maišydami kol padažas sutirštės. 
Dubenyje sumaišykite iškepusius sparnelius su lipniu padažu. Pabarstykite sezamų sėklomis. Skanaus!
 
Vaizdo įrašas kraunasi